Портал за актуална финансова информация, инструменти и съвети за хората които управляват парите си умно
Bloomberg: EUFN
Стоп ||

Фейсбук обяви, че дългоочакваната опция за изтриване на историята ще бъде на разположение през тази година

Автор:
Валентин Лазаров
Investors

След като вчера индексите се оттласнаха от нива на съпротива, формирайки пин бар, днес отчетоха леко понижение, като през по-голямата част от търговската сесия в САЩ, се търгуваха с леко повишение спрямо цената на затваряне от вчера.

Отчетите на Home Depot /HD/ бяха смесени, като компанията отбелязва по-добра печалба на акция от очакванията, но и по-ниски приходи за тримесечието. Акциите на компанията остана сравнително без промяна през деня. затваряйки с по-малко от 1% понижение.

Фейсбук обяви, че дългоочакваната опция за изтриване на историята ще бъде на разположение през тази година, но същевременно това може да навреди на рекламното таргетиране, което от своя страна да доведе до спад в приходите.

Петролът успя да се повиши днес, след като вчера претърпя загуби от над 3% след туита на Доналд Тръмп. Видимо обаче от ОПЕК игнорират коментарите на президента, което оказва положително влияние на цените на черното злато.

Председателят на ФЕД Powell предупреди за забавяне на икономическия ръст, като заяви, че ФЕД са готови да се намесят и да променят баланса, ако е необходимо.

Днес не предстоят отчети на големи компании. Очакваме данните за запаси от петрол в 17:30 и продължение на изявлението на председателят на ФЕД.

 

 

Отдел Международни финансови пазари

ИП Евро-Финанс АД

forex@eurofinance.bg 

www.eurofinance.bg

*Настоящият материал не представлява препоръка за покупко/продажба на ценни книжа.