ДЕН ЗА АКЦИИ – 15 юни 2023 г. - EuroFinance

ДЕН ЗА АКЦИИ – 15 юни 2023 г.

article1

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че по традиция, като партньор на Българска фондова борса и Централен депозитар, ЕвроФинанс ще участва в осмото поредно издание на популярната ежегодна инициатива ДЕН ЗА АКЦИИ. Целта на инициативата е подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанията за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България.

ДЕНЯТ ЗА АКЦИИ ще се проведе на 15 юни 2023г.

В ДЕНЯ ЗА АКЦИИ всички индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции и структурирани продукти на пазарите, организирани от БФБ, без такси и комисиони.

В ЕвроФинанс силно вярваме в насърчаването на културата на финансова грамотност и даването на възможност на хората да вземат информирани инвестиционни решения. ДЕН ЗА АКЦИИ е важна платформа за обучение, която позволява на непрофесионалните клиенти да разберат по-добре динамиката на финансовите пазари и потенциалните ползи от инвестирането.

А както вече знаете, отскоро въведохме и допълнително улеснение за търговия – мобилното приложение EFOCS за Андроид, с което лесно и бързо получавате достъп до БФБ от мобилните си устройства.

Независимо дали сте опитен инвеститор, или сте нов в света на финансите, ДЕН ЗА АКЦИИ предлага уникална възможност да разширите знанията си и да откриете нови инвестиционни възможности.

Присъединете се към ЕвроФинанс и направете стъпки към изграждане на проспериращо финансово бъдеще.

Повече подробности относно условията за търговия в ДЕНЯ ЗА АКЦИИ може да намерите тук.

 

Споделете:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още новини

investing1

31 юли 2017

Неработен ден за Швейцария

прочетете повече
investing1

04 ноември 2011

Нова система за търговия

прочетете повече
investing1

07 юли 2014

Промоцията 100лв. начален бонус в EF MT5 завърши

прочетете повече

Икономически календар

Станете наш клиент и започнете да търгувате на капиталовите пазари
advertise

Търгувайте с нас!

ЗАПОЧНЕТЕ