ДЕН ЗА АКЦИИ – 15 юни 2023 г. - EuroFinance

ДЕН ЗА АКЦИИ – 15 юни 2023 г.

article1

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че по традиция, като партньор на Българска фондова борса и Централен депозитар, ЕвроФинанс ще участва в осмото поредно издание на популярната ежегодна инициатива ДЕН ЗА АКЦИИ. Целта на инициативата е подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанията за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България.

ДЕНЯТ ЗА АКЦИИ ще се проведе на 15 юни 2023г.

В ДЕНЯ ЗА АКЦИИ всички индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции и структурирани продукти на пазарите, организирани от БФБ, без такси и комисиони.

В ЕвроФинанс силно вярваме в насърчаването на културата на финансова грамотност и даването на възможност на хората да вземат информирани инвестиционни решения. ДЕН ЗА АКЦИИ е важна платформа за обучение, която позволява на непрофесионалните клиенти да разберат по-добре динамиката на финансовите пазари и потенциалните ползи от инвестирането.

А както вече знаете, отскоро въведохме и допълнително улеснение за търговия – мобилното приложение EFOCS за Андроид, с което лесно и бързо получавате достъп до БФБ от мобилните си устройства.

Независимо дали сте опитен инвеститор, или сте нов в света на финансите, ДЕН ЗА АКЦИИ предлага уникална възможност да разширите знанията си и да откриете нови инвестиционни възможности.

Присъединете се към ЕвроФинанс и направете стъпки към изграждане на проспериращо финансово бъдеще.

Повече подробности относно условията за търговия в ДЕНЯ ЗА АКЦИИ може да намерите тук.

 

Споделете:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още новини

investing1

14 октомври 2021

Оповестяване по чл. 154, ал. 1 от ЗППЦК на Търгово предложение на „Ийстърн Юръпиън Електрик Къмпани” Б.В. за закупуване на акциите на останалите акционери на „ЧЕЗ Разпределение България” АД

прочетете повече
investing1

01 април 2019

Временно преустановяване на дейността на офиса на ЕВРО-ФИНАНС АД на ул. Три уши

прочетете повече
investing1

02 октомври 2014

Търгово предложение на „ЛОГО-КЪМПАНИ“ ЕООД

прочетете повече

Икономически календар

Станете наш клиент и започнете да търгувате на капиталовите пазари
advertise

Търгувайте с нас!

ЗАПОЧНЕТЕ