EF MetaTrader 5 - EuroFinance

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 55.6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.


Предупреждение за риск на ДЗР

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 55.6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Авангардна платформа за търговия

Платформата MetaTrader 5 е утвърдена в световен мащаб като ПЛАТФОРМАТА за търговия с договори за разлика. Комбинацията от интуитивен потребителски интерфейс и многофункционална среда с възможности за персонални настройки превърна MetaTrader 5 в предпочитания избор на трейдърите по света.

Подобрените графики на MetaTrader 5 и усъвършенстваните инструменти за управление на поръчките, позволяват бързо и ефективно следене и контролиране на позициите. MetaTrader 5 е иновативна платформа от последно поколение, снабдена с пълен арсенал от функционалности за технически анализ и управление на риска, която предоставя на трейдърите всичко, от което се нуждаят, за да търгуват бързо, сигурно и успешно.

Какво предлагаме ние?
Първокласна инфраструктура, конкурентни условия за търговия и безупречно изпълнение на поръчките – една от най-мощните комбинации в търговията с договори за разлика.

Защо да изберете EF MetaTrader 5?

  • EF MetaTrader 5 е мощна уеб-базирана платформа за търговия с договори за разлика – не е необходимо да изтегляте или инсталирате каквато и да е програма на вашия компютър, за да започнете да търгувате.
  • С EF Meta Trader 5 можете да чертаете графики в 21 времеви интервала с възможност да отворите до 100 графики едновременно.
  • С EF Meta Trader 5 можете да търгувате над 50 валутни двойки, в т.ч. основни, второстепенни и екзотични, акции на над 200 водещи световни компании, като Фейсбук, Майкрософт и БМВ, злато, петрол и борсови индекси.
  • Много платформи – една сметка за търговия. Можете да достъпите вашата сметка за търговия в EF Meta Trader 5 отвсякъде и по всяко време с приложенията за iOS and Android.
  • EF Meta Trader 5 предоставя възможност за автоматизирана търговия с експертни системи. Изтеглете и изпробвайте различни автоматизирани стратегии за търговия чрез MetaQuotes Language 5 (MQL5) или създайте свои собствени експертни системи с помощта на MQL5.
  • EF Meta Trader 5 идва в пакет с невероятно многобразие от технически индикатори.
  • С помощта на персоналните настройки на икономическия календар в платформата EF Meta Trader 5 имате възможност да разберете нагледно специфичното влияние на отделните пазарни събития и новини и по-добре да планирате търговските си стратегии.

EF MetaTrader 5 дава възможност на клиентите да станат част от световните финансови пазари при условия валидни за институционалните клиенти и банки. Базирана на модерен интерфейс и функционалност системата е една от най-популярните и международно признати платформи в целия свят.

Евро-Финанс предоставя достъп до реална търговия на клиентите на базата на сключен „Договор за финансово посредничество“ и открита сметка в системата. Клиентската сметка дава възможност за търговия с пълна гама от финансови инструменти – валутни двойки (FOREX), злато, сребро, петрол, природен газ, акции (CFDs), борсови индекси и други.

8 вида отложени поръчки
EF MetaTrader 5 предоставя възможност за поставяне на 8 вида отложени или чакащи поръчки, за разликата от предишната версия, където бяха 6. Това са buy limit, buy stop, sell limit, sell stop, buy stop limit, sell stop limit, както и stop loss и take profit. Това дава възможност за по-прецизно управление на отворените позиции, както и за изработването на по-гъвкави стратегии за инвестиране.

One-Click Trading
Модулът за моментална търговия „one click trading“, който е нововъведение към прозорец „market watch“, дава възможност за отваряне на позиция с едно единствено натискане на бутона на мишката. Самите котировки представляват активни бутони, съответно купува-продава, като между тях има меню за избиране на обем. Това дава възможност за предварително определяне на обема на съответната сделка, както и сключване на няколко сделки с различни инструменти в рамките на секунда.

21 времеви периода
EF MetaTrader 5 предлага възможност за избор измежду 21 времеви периода на графиките. Благодарение на това нововъведение инвеститорите биха могли да се възползват от един много по-точен и сведен до минимален интервал от време технически анализ. За разлика от предишната версия, сегашната дава достъп до допълнителни 9 начина за структуриране на графиките, като фокусът е насочен в интервала от 1 до 10 минути, което е подходящо за скалпиращи техники.

Икономически календар
Икономическият календар, който е нововъведение към модула „Toolbox“, показва редица икономически събития, икономически дани и индикатори по ден и час от съоветната седмица. Има възможност отделните събития, новини и данни да бъдат изведени върху отделните графики. Икономическият календар дава възможност за по-лесен и прецизен пазарен мониторинг.

Мобилни платформи за iOS и Android OS
EF MetaTrader 5 предлага достъп до световните пазари и чрез мобилни устройства. Инсталирайки мобилната версия EF MetaTrader на своя смартфон, клиентите могат да търгуват на световните пазари, дори когто нямат достъп до компютър. Мобилните платформи могат да бъдат инсталирани на мобилни устройства и таблети, които използват операционните системи iOS и Android OS. Чрез мобилната версия на EF MetaTrader 5 клиентите получават бърз, лесен и същевременно пълен достъп до своята сметка.

Дълбочина на пазара
Още едно нововъведение, което предлага EF MetaTrader 5, е опцията „Дълбочина на пазара“. Благодарение на този модул всеки инвеститор ще може да разгледа котировките на съответните ценни книги в дълбочина – обем книжа, предлагани на дадена цена. „Дълбочина на пазара“ показва обобщен изглед на котировките и чакащите поръчки от доставчика на ликвидност. Добре дошли при котировките на професионалните дилъри.

Подробен Back Testing
EF MetaTrader 5 разполага с оптимизиран „strategy tester“, който дава възможност за по-добро тестване на експертните системи и по-детайлно представяне на резултатите. Това дава възможност за по-прецизен избор на стратегии за инвестиране при прилагането на автоматизирана търговия.

Оптимизирана за работа със смартфон и таблет

mobile

Достъп през мобилни приложения

EF MetaTrader 5 би могъл да бъде инсталиран и на мобилни устройства, работещи с операционните системи iOS и Android OS. Мобилните платформи предлагат пълен достъп до пазарите, което допълнително улеснява инвеститорите при управлението на своите инвестиции и им дава възможност да следят стойността на своите активи по всяко едно време. Бързият и лесен достъп до пазарни котировки и графики, изпълнение на поръчки и сделки, както и секция с текущите отворени позиции дава на инвеститорите достъп до техния портфейл, който не е ограничен с използването на компютър, а е възможен от всяка точка. Всичко, което е необходимо, е EF MetaTrader 5 да бъде инсталиран на мобилния телефон на клиента като по този начин се дава пълен достъп до търговския терминал.

Специално адаптиран за таблети

Инвеститорите имат възможността да се възползват от функционалностите на платформата EF MetaTrader 5 и чрез своя таблет. Специално адаптираните платформи са налични за таблети, които използват операционните системи iOS и Android OS. Индекси, суровини, валутни двойки или акции – всички налични инструменти биха могли да бъдат анализирани, следени и търгувани само с няколко натискания. Пълната интеграция на всички мобилни платформи с търговската сметка на клиента позволява по-голямо удобство и свобода при реализацията на различни стратегии за търговия.

Изберете EF Metatrader 5, защото е:

globe

Най-мощната платформа в света

Отворете акаунт за търговия с конкурентни спредове на най-мощната и модерна платформа за търговия с ДЗР и Форекс в света.
globe

Лесен достъп

Използвайте платформата от вашите PC, iOS или Android телефони и таблети, както и директно през браузер.
globe

Възможности за анализ

Показване на множество времеви рамки, аналитични обекти и технически индикатори на гъвкави и интерактивни диаграми.
globe

Ангел-хранител

Персонализиран инструмент за обратна връзка при търговията, който ви помага да подобрите вземането на решения и търговските резултати.
globe

Meta Trader 5 експерт-съветник

Програми, които позволяват алгоритмична търговия на свободни ръце или автоматизирана търговия, за да се постигнат най-добри резултати.

Не губете от вашето ценно време!
Отворете реална EF Metatrader 5 сметка сегаЗАПОЧНЕТЕ
tablet-img