Услуги - EuroFinance

Услуги

ДЗР

Договорите за разлика (ДЗР) са форма на търговия с деривати, която набира широка популярност сред непрофесионалните инвеститори в края на 20-ти век. Търговията с ДЗР ви позволява да спекулирате с нарастващите или намаляващи цени на редица финансови активи като акции, индекси, суровини и валути, възползвайки се от невероятната динамика на глобалните финансови пазари.

Научете повече
blockContent
blockContent

Реална търговия

Реалната търговия на акции е изключително интересна и предизвикателна. Чрез нас може да търгувате на БФБ, Deutsche Börse Xetra – Франкфурт, както и на глобалните пазари.

Научете повече

Управление на активи

Предлагаме персонализирано управление на финансови активи, без специални инструкции от страна на клиента.
Ние разбираме вашите финансови цели.
Инвестираме така, както очаквате, защото ви познаваме.
Създаваме портфейл „по мярка“, с който се чувствате комфортно.
Запазваме стойността на инвестиционните решения, защото ги изпълняваме при преференциални комисиони.

Научете повече
blockContent
blockContent

Инвестиционно банкиране

Клиентът е в центъра на нашия бизнес модел. Като основна цел ние сме си поставили изграждането на дълготрайни бизнес взаимоотношения с нашите клиенти като им предлагаме гъвкави и иновативни решения, съобразени с техните специфични изисквания и инвестиционни нужди.
Според изискванията на нашите клиенти ние можем да асемблираме балансирани екипи от финансови, оперативни и юридически професионалисти и експерти с цел да помогнем на клиентите си относно техните стратегически и капиталови нужди и решения.

Научете повече