Договори за разлика - EuroFinance

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 55.6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.


Предупреждение за риск на ДЗР

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 55.6% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

 

Възможности, немислими или труднодостъпни за „конвенционалните“ инвеститори.

 • С ДЗР можете да формирате по-големи експозиции с по-малко капитал – всеки Ваш лев има покупателната сила на поне 2 лева
 • С ДЗР можете да се възползвате от всички пазарни движения – да купувате или продавате без да притежавате
 • С ДЗР можете да диверсифицирате и хеджирате Вашите инвестиции с изключителна лекота

Договорите за разлика са предпочитания от онлайн инвеститорите начин за търговия с валути, суровини (като петрол и ценни метали), борсови индекси, акции и криптовалути. Поради факта че не предполагат реална покупка или продажба на базовия актив, ДЗР са значително по-гъвкави в сравнение с традиционните финансови инструменти – например, достъпът до международните финансови пазари е улеснен, дават възможност за използване на ливъридж и заемане на „къси“ позиции.

 

Вашето място за търговия с договори за разлика

 

 • Вече повече от 25 години оправдаваме доверието на хилядите ни клиенти. ЕвроФинанс е регулиран инвестиционен посредник с лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник, издаден от КФН с Решение № 224-ИП/ 18.12.1996г.
 • Всички клиентски активи са защитени от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа (ФКИ) в размер на 90 на сто от стойността на вземането, но не повече от  40 000 лева. Сигурността на клиентските активи е от първостепенно значение за нас.
 • Повече инструменти – повече възможности. EF MetaTrader 5 дава възможност за търговия от едно място с 300+ инструмента – валути, акции, суровини, борсови индекси и др.
 • Ливъридж до 1:30* за непрофесионални клиенти и до 1:200 за професионални клиенти
 • Едни от най-тесните спредове в бранша
 • No Dealing Desk изпълнение
 • Професионално съдействие в режим 24/5 – 24 часа в денонощието, от понеделник до петък
 • Минимален депозит в размер на само 100 валутни единици
 • Възможност за поддържане на срещуположни позиции

* Съгласно ограниченията, въведени от ESMA. За повече информация относно действащите ограничения, вижте тук.

 

Какви договори за разлика и при какви условия мога да търгувам?

 

 

Как мога да търгувам договори за разлика?

 

Една древна мъдрост гласи, че път, дълъг хиляди километри, започва с една малка крачка. Отворете сметка в EF MetaTrader 5, за да получите достъп до голямо разнообразие от инструменти и най-популярната платформа за търговия с договори за разлика.

Повече за платформата EF MetaTrader 5, може да видите тук.

Научете повече за договорите за разлика в нашите обучителни материали.