Реална търговия - EuroFinance

Реална търговия

Българска Фондова Борса

Ние сме един от първите лицензирани инвестиционни посредници в страната и активен участник на Българска фондова борса. Заемаме традиционно място в топ 3 по реализиран оборот на БФБ. Предоставяме директен достъп до системата за търговия на БФБ чрез платформата за онлайн търговия EFOCS – разполагате с актуална пазарна информация, бързина и сигурност на сключване на сделките, автоматични потвърждения, мониторинг и контрол върху портфейла в реално време.

Научете повече
blockContent
blockContent

Deutsche Börse I Xetra

Всеки ден от 10:00 до 18:30 ч. българско време можете да купувате и продавате акциите на едни от най-големите немски и международни компании, стотици борсово търгувани фондове (ETF), борсово търгувани суровини (ETC), а също така държавни и корпоративни облигации. Xetra® предоставя широк спектър от възможности за управление на риска и разнообразие от поръчки, отговарящи на нуждите и на най-капризните инвеститори.

Научете повече

Глобални пазари

В партньорство с компанията Interactive Brokers LLC – доказан лидер в сферата на онлайн брокерските услуги – ЕвроФинанс предоставя бърз и лесен достъп до международните финансови пазари чрез електронната платформа за търговия Trader Workstation (TWS).

Научете повече
blockContent